Цими днями знаменита російська співачка Алла Пугачова дала довгоочікуваний концерт у Мінську. Відтак, 70-річна артистка порадувала фанатів новими хітами та живим звуком. Щоправда, як з'ясувалося, це далося її не легко, адже після концертної програми їй довелося пити таблетки.

Щоб насолодитися виступом знаменитої Пугачової, до Мінська приїхали не тільки фанати зі всієї країни, а й зірки російської естради. Так, своїми емоціями поділилася співачка Віра Брежнєва, яка розповіла, що концерт викликав у неї "невимовні емоції з самої глибини".

Віра Брежнєва, фото Viva
Віра Брежнєва, фото Viva

"Жінка, Людина, Артист – легенда! У мене не залишилося слів... не можу порахувати кількість разів за концерт, коли підступали сльози. Цей голос у кодах нашої підсвідомості. Викликає невимовні емоції з самої глибини. І хочеться побажати щастя їй, здоров'я їй ... Тій жінці, яка співає! Ps: від початку концерту в кінці пісень вставали всі люди в залі і постягали руки, нам всім так хотілося її обійняти і подякувати ... Приїхати навіть в інше місто на концерт – було ідеальним рішенням! І нас було багато! З різних країн!"- написала зірка в Instagram.

На таке 70-річна легендарна співачка подякувала Брежнєвій за ці слова та розповіла, що це для неї далося не дуже легко.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Спасибі Вірочко, що приїхала. Це дійсно було свято любові народної. Правда під кінець охрипла зовсім. Спасибі вам, дорогі мої, але я більше не можу. Я вже лежу на дивані, випила пігулку. Чекаю, коли принесуть чай!", - підсумувала знаменитість.

Нагадаємо, раніше Пугачова виклала інтригуюче фото

Як повідомляв портал "Знай.ua", Пугачова дивом врятувалася від знавіснілого Нагієва

Також "Знай.ua" писав, що Пугачова остаточно йде зі сцени