Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетну серію фото зі старшою донькою Машею і шеф-кухарем, автором популярних кулінарних книг і власницею кулінарної школи на півдні Франції Нікою Білоцерковською, відправившись на райську Сицилію, Італія. Так, артистка розповіла цікаву історію про те, як потрапила на курси Вероніки, будучи її фанаткою довгих п'ять років.

"Боже! Яке ж це було диво! Все ! Від природи , Вілли, Їжі, до людей, і звичайно Ніка @belonika ! Я 5 років спостерігала за нею в інсті( хто не був, зараз же зайдіть, там естетичний рай!) я робила гастрономічні тури по її рекомендованим ресторанам, а за мною їздили по п'ятах , вже мої шанувальники, 😂,готувала за її рецептами все, і скуповувала книжки і програми! І тут .... Я залишила під у неї під фото ,коментар, що я її фанатка),вперше за 5 років))) , а вона відповіла , що теж моя фанатка😂, коротше, я за 7 місяців запланувала цю поїздку, ііііі потрапила!!!! Це ж яке то щастя, що ми там бачили і їли!!! Ніка , дякую, все що ти робиш-чудово, від їжі і фото , до дітей))) тепер ти приречена, чути на школах мій легіт, і бачити як я нескінченно жую!Урааааа! #сицилия foto by @belonika", - поділилася емоціями Полякова. Фолловери ж залишилися в захваті і засипали знаменитостей компліментами.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.