Зірка всесвітньо популярної кіносаги "Гаррі Поттер" 29-річна Емма Вотсон, яка зіграла роль Герміони Грейндерж, розповіла, що вона зараз вільна. Актриса воліє, щоб її положення називали "самопартнерством" (в ориг. "self-partnered", - ред.).

Емма Вотсон, Vogue
Емма Вотсон, Vogue
Емма Вотсон, Vogue

Емма Вотсон каже, що їй подобається не перебувати ні з ким у стосунках, але вона не в захваті від слова "самотня". Куди краще використовувати визначення "самопартнерство", як вона сама каже, повідомляє Express.

В інтерв'ю британському Vogue актриса говорила про своє особисте життя так: "Я ніколи не вірила у всю цю балаканину про "люблю бути самотнім".

Емма Вотсон, Manchester Evening News
Емма Вотсон, Manchester Evening News
Емма Вотсон, Manchester Evening News

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Мені знадобилося чимало часу, щоб зрозуміти це - мені подобається бути одинокою. Я називаю це самопартнерством", - розповіла Емма Вотсон.

Вона також розповіла про те, що в наступному році їй виповнюється 30, і що вона відчуває соціальний тиск перед круглою датою. Вотсон каже, що вона відчуває "стрес" і "тривогу" від наближення цифри.

Емма Вотсон, US Weekly
Емма Вотсон, US Weekly
Емма Вотсон, US Weekly

"Чому для всіх така величезна проблема розміняти четвертий десяток? Це не так страшно...", - говорить Вотсон і додає: "Мені виповнилося 29, і я раптом подумала: я так сильно хвилююся і переживаю. І я зрозуміла, що це через негласний вплив ззовні. Ось ти не побудувала будинок, не вийшла заміж і не народила дитину, а тобі стукнуло 30, і у тебе немає якогось безпечного і стабільного кар'єрного положення, або ти думаєш, що тобі взагалі потрібно в житті... Все це викликає купу занепокоєння".

Нагадаємо, раніше зморшки, прищі і величезні пори, або як виглядають Джолі, Лопез, Хілтон та інші зірки без фотошопу.

Також Знай.uа писав, що Герміона і Мелфой з "Гаррі Поттера" заінтригували фанатів новим романом, це просто магія: фото.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про цікаві факти про головну зірку "Гаррі Поттера", які мало хто знає: зв'язок з Герміоною і Роном, бійки, реп.