Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила трепетну серію рідкісних кадрів з чоловіком Володимиром Локотко, позуючи в затишній домашній обстановці. Так, артистка зізналася, що деякі фото зробив їх маленький син Валерій, і швидше за все це той кадр, де парочка сидить на підлозі.

"Люблю мою сім’ю ❤️ деякі фото зробив Валерій )))", - кумедно підписала Фреймут. Фолловери не пройшли повз: "Милі люди. Щастя вам.", "Красива, розумна, мудра жінка... Є ким захоплюватись!", "Завжди милуюсь Вами!!! Ви неперевершена!!! Приклад для багатьох жінок!!! Люблю ❤️", "Ви чудово виглядаєте 👌", "Красива пара", "Красуня 😍😘😘😘😘😘", "дуже красива пара🌺", "Приємні фото! ❤️", "Дуже гарні ,щастя вашій сім'ї !!!".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережа зухвалими танцями, Злата не витримала: "Мерзенний, недоумкуватий хейтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері: "Не ходіть по інших каналах, називається".