Серіал студії "Квартал 95" під назвою "Слуга народу", де головну роль зіграв чинний президент України Володимир Зеленський, став одним з найуспішніших телесеріалів в Україні. Його подивилися мільйони людей по всьому світу, а вже незабаром "Слугу народу" транслюватиме центральний канал Білорусі "Білорусь 1".

Про це повідомили в прес-службі студії "Квартал 95".

У Білорусі показ серіалу стартує з 11 листопада. Білоруські глядачі зможуть побачити "Слугу народу" у вечірній прайм-тайм - о 20:00 з понеділка по п'ятницю.

Серіал "Слуга народу"
Серіал "Слуга народу"

Формат серіалу або сам серіал були продані також у 20 країн. Зокрема, Франція, США, В'єтнам, Філіппіни, Греція, Сербія, Чорногорія, Болгарія, Польща, Сербія, Індія, Корея, Греція, Казахстан, Литва, Естонія, Молдова, Монголія, Фінляндія купили серіал або його формат.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Серіал "Слуга народу"
Серіал "Слуга народу"

Зазначимо, що серіал "Слуга народу" розповідає історію про вчителя історії Василя Голобородька, який став президентом країни. Вийшло три сезони телесеріалу - "Слуга народу", "Слуга народу. Від любові до імпічменту", "Слуга народу. Вибір" і повнометражний фільм "Слуга народу 2". Третій сезон було показано у травні 2019 року в розпал президентських виборів в Україні.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Олексій Гончарук прокоментував чутки про замороження програми МВФ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Австрія виділила Україні космічну суму на відновлення Донбасу: деталі.

Також "Знай.ua" писав, що речниця Зеленського Мендель потрапила у неприємності через поїздку до Станиці Луганської: на фото помітили...