Російська співачка з українським корінням Наташа Корольова розповіла про трагедію, яка сталася у її сім'ї — пара втратила дитину. Корольова і Сергій Глушко, більш знаний під псевдонімом Тарзан, чекали народження довгоочікуваного сина, але не судилося.

У Наташі Корольової через сильний стрес стався викидень. Співачка на той час потрапила у незручну ситуацію з інтимними фото — невідомі злили відверті фотографії, якими артистка обмінювалася зі своїм чоловіком, в мережу.

Наташа Корольова, скріншот Instagram
Наташа Корольова, скріншот Instagram

46-літня співачка зізналася, що пережитий стрес сильно вдарив по її здоров'ю і став причиною викидня. Корольова намагалася врятувати дитину — лежала під крапельницями, відвідувала психотерапевта, але на тримісячному терміні сталося непоправне.

"І ось мене дивиться лікар. За його погляду я бачу, що щось сталося. У цей момент жити вже не хотілося. Було три місяці ... Та не народжена дитина — на совісті тих людей, які це заварили", - сказала артистка. Наташа Корольова

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Наташа Корольова, скріншот Instagram
Наташа Корольова, скріншот Instagram

Наташа Корольова розповіла, що вони з чоловіком довго мріяли про другу дитину та багато років зверталися за допомогою до медиків. Дізнавшись про вагітність, Корольова і Тарзан були безмежно щасливими. Зараз співачка, з болем згадуючи ті події, переконана, що вина у трагедії повністю на совісті людей, які спричинили скандал з фото, і як наслідок — смерть ненародженої дитини.

Нагадаємо, раніше оголена Наташа Корольова звернулася до фанатів

Як повідомляв портал "Знай.ua", син Корольової і Тарзана розповів про своє захоплення

Також "Знай.ua" писав, що Корольова стрибнула в обійми іншого