Архип Глушко, син російської співачки Наташі Корольової та її чоловіка Сергія Глушка, заявив, що професія артиста його привертає останнім часом все більше і більше, а кожен виступ на сцені дарує неймовірні емоції.

Архип виступав разом з Наташею Корольовою на сцені і про це написав на своїй сторінці в Instagram. 17-річний син Корольової і Тарзана пише: "Кожен раз, коли я виходжу на сцену і бачу глядачів, я заповняю чистим екстазом. Це неймовірне почуття змушує мене закохуватися в приголомшливу сцену, все сильніше і сильніше, збуджуючи в мені величезну спрагу до співу, вокалу і професії артиста!!!"

Підписники Архипа Глушка позитивно відреагували на його пост: побажали йому удачі та успіху, а деякі додали, що чекали моменту, коли хлопець нарешті вирішить стати артистом, і по-іншому бути не могло.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Нагадаємо, раніше Наташу Корольову засікли з молодим чоловіком посеред нічного міста: хто цей таємничий незнайомець.

Також Знай.uа писав, що Наташа Корольова викликала здивування поведінкою в Кремлі: "Про яку дружбу говорите?".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "Мама Люда і голий Тарзан": Наташа Корольова розсмішила фанатів новим шоу.