Відома російська співачка Наташа Королева шокувала шанувальників новою публікацією, яку розмістила на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала уривки зі свого сольного концерту "Ягідка", де виступає разом з сином Архипом і чоловіком Сергієм, більш відомим під псевдонімом Тарзан. Так, артистка заспівала з Архипом дуетом, а от її коханий політав під дахом залу, ледь прикрившись простирадлами. Також у шоу потрапила її мама Людмила, яка позує біля пластикової вишеньки на п'ятому фото.

"Сьогодні #ягідка на Першому @1tv !!! Гарного музичного вечора, дорогі мої підписники!!!", - лаконічно підписала Наташа Корольова. Фолловери не пройшли повз: "Господи, а мама то до чого, жах", "Чоловік чомусь не особливо приваблює. Монумент древньогрецький якийсь 😅а дружина красуня", "Наташа я Вас люблю поважаю ну своїй мамі скажіть нехай своє місце знає , в залі глядачем,,", "Мама Люда і голий Тарзан..як же без них....", "Все добре!Талант і харизма Наташі! А мама і чоловік ні до чого в програмі".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше Наташа Корольова потрапила на дивне відео

Як повідомляв портал "Знай.uа", Наташа Корольова поділилася своїм горем, показавши відео покійної бабусі

Також Знай.іа" писав, що Корольова втратила найріднішу людину, довелося "стукати" до Зеленського