Відома російська співачка українського походження Наташа Корольова опублікувала відео, яке шокувало користувачів мережі. На кадрах, які з'явилися в Instagram stories, Королева на столі виконує свій хіт "Жовті тюльпани".

Виконавиця, яка співає у караоке, одягалася у довгу червону спідницю і зелену футболку. В руках вона тримає букет троянд. Судячи з усього, таким чином Корольова вирішила розважитсь у колі близьких.

Як відомо, Наташі Корольовій, яка підтримує окупацію Криму і путінську владу, заборонений в'їзд в Україну. Нещодавно співачка спробувала надавати на жалість українську владу і випросити у президента Зеленського можливість відвідувати рідну країну. Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Корольова опублікувала ролик, на якому її покійна бабуся запитує, чому артистку не пускають в Україну.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Корольова показала, чому проміняла Ніколаєва на Тарзана.

Як повідомляв портал Знай.uа, Корольова дала волю своїм соковитим принад на очах у сотень азербайджанців, Тарзан такого не витримає.

Також портал Знай.ua писав, гола Королева повторила легендарне фото Лободи.