Соліст легендарного британського рок-бенду Iron Maiden Брюс Дікінсон, після 29 років шлюбу, пішов від своєї дружини. Пара вже більше року не живе разом, проте тільки зараз прийняли рішення розійтися офіційно. Швидше за все Брюс не поспішає оформляти розлучення через ймовірну втрату пристойної суми.

Про цю сумну подію стало відомо завдяки повідомленню видання Mirror.

Брюс и Педді Дікінсони, ТСН
Брюс и Педді Дікінсони, ТСН

За інформацією журналістів, у разі розлучення дружині і матері трьох дітей музиканта дістанеться половина статку Дікінсона, сума яких оцінюється приблизно в 115 мільйонів доларів.

Також зазначається, що музикант покинув дружину заради фанатки, фітнес-інструктора і відеоблогера Леани Дольчі, яка молодша за нього на 15 років. Дівчина впродовж майже 10 років слідувала за гуртом.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Шерон Стоун визнана "міжнародної іконою": фатальна жінка з'явилася на церемонії нагородження з юним красенем.

Як повідомляв Знай.uа Анжеліну Джолі терміново евакуювали зі зйомок, ситуація вийшла з-під контролю.

Знай.uа писав, Христина Асмус поскаржилася на цькування Харламова і доньки: "Добиваємося їх розлучення!".