Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила коротеньке відео з концерту у Дубай, показавши не лише кращі уривки з виступу, але і забавні бекстейджі. Так, артистка вийшла на сцену в блискучому срібному боді з бахромою і босоніжках на підборах, засвітивши нескінченні ноги.

"Дубаї❤️спасибі !!!!!! п. с. В цьому році залишився один концерт #SUPERstarShow
Ми навмисне не брали тури цієї осені , тому що мені потрібен час , багато часу на новий матеріал , який я зможу показати вам вже в листопаді 🤞
отже , найближчим часом ми побачимося з вами 4.12 у Воронежі 💃
та вже , в новому році з новими силами , новими піснями, ми поїдемо в тур по містах і країнах 😁😂🤘", - поділилася планами на майбутнє Лобода. Фолловери залишилися в захваті від запальних танців доньки Єви, зазначивши, що енергетика на концерті просто зашкалювала.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.