Відомого російського актора Олександра Михайлова, який зіграв образ Василя Кузякіна в кінофільмі "Любов і голуби", через помилку поховали в ЗМІ.

Виявилося, що в Петербурзі на 64-му році життя помер актор, вчений кафедри мідних духових і ударних інструментів Олександр Михайлов, якого і помилково сприйняли за зірку відомого фільму "Любов і голуби".

Олександр Михайлов, VladTime
Олександр Михайлов, VladTime

В той час представники інших ЗМІ змогли зв'язатися з Олександром Михайловим, який на той час перебував у поїздці й навіть не чув про свою "смерть". Актор був вражений таким жахливим непорозумінням.

"Господи, жах який. Як на це реагувати? Я подумаю… Дякую за повідомлення! Я їду в поїзді в Санкт-Петербург", — відповів Михайлов. Олександр Михайлов

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Любов і голуби, кадри із фільму
Любов і голуби, кадри із фільму

Варто зауважити, що улюблений актор багатьох, який зіграв головну роль у фільмі "Любов і голуби", нещодавно відсвяткував 75-ліття. Актор запевнив, що повний сил і готовий до нових ролей.

Свою першу роль у кіно артист виконав у 1973-му році у картині "Це сильніше мене". Після цього до нього прийшов успіх і актора навперебій взялися запрошувати на зйомки.

Любов і голуби, кадри із фільму
Любов і голуби, кадри із фільму

Нагадаємо, раніше пішла з життя співачка Марі Лефоре, яку боготворили Делон і Бельмондо

Як повідомляв портал "Знай.ua", улюбленому дідусю зі "Сватів" Васильєву - 73

Також "Знай.ua" писав, що несподівано помер актор Тарантіна