Сьогодні, 6 листопада відзначає свій день народженн аяктор Анатолій Васильєв. Він зіграв Юрія Ковальова в серіалі "Свати".

Йому виповнюється 73 роки. Чому Анатолій Васильєв пішов із серіалу Володимира Зеленського?!

Анатолій Васильєв народився 6 листопада 1946 року в Нижньому Тагілі. Він знімався у понад 50 фільмах.

Задовго до того, як з'явився в серіалі "Свати" Юрій Анатолійович, актор Анатолій Васильєв почав свій творчий шлях. Його дебют відбувся 40 років тому у фільмі "Степ" Сергія Бондарчука. Завдяки вдалому початку він звернув на себе увагу багатьох режисерів, які почали запрошувати його в свої картини.

Васильєв

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

У "Сватах" Анатолій Васильєв мав роль дідуся Юрія Анатолійовича. Ходять чутки, що через конфлікт у знімальній групі, авторам довелося позбутися персонажа. Відтак, творці серіалу несподівано переписали сюжет, в результаті чого дідусь помер від інфаркту.

Васильєв

За чутками, проблеми у відносинах у Анатолія Васильєва виникли саме з актором Федором Ягнятком. Сам Анатолій Васильєв пізніше зізнався, чому вирішив піти з "Сватів".

серіал Свати

За його словами, після зміни режисера (перші сезони знімав Юрій Морозов, а після його змінив режисер Андрій Яковлєв) серіал втратив всякий сенс і інтерес.

Самі ж актори перестали відчувати творчу свободу, яка дуже важлива в їх професії.

"Я пішов тому, що ми вже не мали права, як улюблені народом персонажі, по-справжньому покращувати наше кіно і робити з серіалу кіно", – пояснив Анатолій Васильєв виданню "Телепрограма".

Актор розповів, що Юрій Морозов дозволяв всім артистам серіалу "Свати" "прокачувати" своїх героїв, завдяки чому вони ставали більш живими і улюбленими для глядачів. Однак після приходу Яковлєва все змінилося – актори повинні були грати строго за сценарієм. Щоб не втратити свою особистість, Анатолій Васильєв вирішив піти з "Сватів".

Нагадаємо, режисер "Слуги народу" Кірющенко розповів про грандіозні плани: чим займеться "батько" ключового серіалу про Зеленського.

Як повідомляв Знай.ua, як змінювалася улюблена внучка з серіалу "Свати".

Також Знай. ua писав, що режисер “Слуги народу” Олексій Кірющенко розсекретив, чи буде продовження серіалу.