Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила осіннє селфі в дзеркалі, повернувшись до рідного Києва. Так, артистка приміряла брендову шкіряну курточку, широкі джинси і масивні сонцезахисні окуляри, зізнавшись, що зовсім не любить осінь.

"не можу сказати, що люблю я осінь...
холодно 🤯
#поехалаработать", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери не пройшли повз: "подумки посилаю вам тепло😚❤️", "Окуляри красиві.)", "Свєта, а коли ж таку куртку вигулювати як не восени!!!", "@lobodaofficial Згоден🔥👍", "🍁 Але зате стиль шикарний 👌", "Красуня❤️⭐", "Ви вдома, це прекрасно 💐💐💐💐👏👏👏🌞🌞", "Рідна, чогось якась не жива сьогодні".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.