Сьогодні ці зірки Голлівуду є прикладом і кумиром для мільйонів людей, але мало хто знав, що вони на початку акторської кар'єри знімалися у відвертих постільних сценах дорослого кіно.

Сандра Буллок

Сандра Буллок у молодості

Голлівудська актриса в молодості встигла знятися у дорослому кіно. На старті кар'єри Сандрі доводилося брати участь у порно-сценах. Вже на піку своєї популярності Буллок найняла приватного детектива, який знищив усі компрометуючі матеріали.

Демі Мур

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Демі Мур, 1984 рік

На самому початку свого творчого шляху актриса з'являлася в проектах з еротичним ухилом. Тоді знаменитість використовувала своє реальне ім'я – Деметрія Гайнс. В інтернеті все ще можна знайти докази її "темного минулого".

Джекі Чан

Джекі Чан

Навіть цьому граціозному героєві бойовиків і комедій довелося у свій час заробляти "тілом". Джекі брав участь у відвертому фільмі "Все в родині". При цьому актор зовсім не соромиться такого досвіду, відзначаючи, що він знімався з порнозіркою з Гонкога.

Камерон Діаз

Камерон Діаз, 1990 рік

Виявилося, що до дебюту у великому кіно актриса часто брала участь в еротичних зйомках і навіть світилася у фільмі садомазохістського ухилу, знімки з якого можна відшукати в мережі.

Арнольд Шварценеггер

Арнольд Шварценеггер

Зазначимо, що прямих доказів того, що "Залізний Арні" знімався в порно, немає. Але тривалий час ходять чутки про те, що в молодості він не гребував брати участь у фільмах для дорослих. До того ж це підтверджують еротичні фотосесії, зроблені в ті роки.

Нагадаємо, Анджеліна Джолі прикрасила обкладинку Harper’s Bazaar США.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка Гаррі Поттера Емма Уотсон зруйнувала стереотипи про жінок після 30-ти.

Також портал Знай.uа писав, що Шерон Стоун визнана "міжнародною іконою".