Як відомо, в американської актриси Демі Мур була далеко нелегка юність: насильство, алкоголь, наркотики, психічні розлади. На сьогоднішній день подальше життя у неї виявилася не кращим. Про це повідомляє Telegram-канал Star News.

Демі Мур

Так, у актриси є 3 дочки від відомого американського актора Брюса Вілліса, у яких ще в підлітковому віці були ті ж проблеми. В один час Мур зустрічалася з не менш відомим американським актором Ештоном Катчером і хотіла народити від нього малюка, що на її дівчинки відреагували вкрай негативно. Вони сильно розлютилися і навіть перестали спілкуватися з Демі, в якомусь плані проявляючи то ревнощі, то егоїзм. В результаті в акторки стався викидень на 6 місяці вагітності, а її доньки навіть не поцікавилися про самопочуття.

На сьогоднішній день про подію вони трохи шкодують, однак більше виправдовуються. Ось такі жахи відбуваються в життя багатих і знаменитих людей.

Демі Мур

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що голлівудська актриса Демі Мур похвалилася вишиваній сукні від українського дизайнера Віти Кін.

Як повідомляв портал Знай.ua, голлівудських актрис вже далеко за п'ятдесят, але вік не заважає їм підкорювати серця мільйонів шанувальників і давати фору молоденьким моделей.

Також портал Знай.ua писав, що голлівудська актриса, колишня дружина Брюса Вілліса Демі Мур презентував автобіографічну книгу "Навиворіт", в якій розкрила подробиці своєї особистої трагедії.