Відома голлівудська актриса, колишня дружина Брюса Вілліса Демі Мур презентував автобіографічну книгу "Навиворіт", в якій розкрила подробиці своєї особистої трагедії.

56-річна актриса зізналася, що у 15-річному віці була згвалтована дорослим чоловіком. Одного разу Демі побачила вдома незнайомця, який примусив її до дій сексуального характеру. Ключі від житла дала йому мати, яка отримала це 500 доларів.

"Це було зґвалтування. І руйнівна зрада, розкрита жорстоким питанням цієї людини: "Як воно, бути повією власної матері за 500 доларів?" Демі Мур

Пізніше видання Mirror повідомило, що знаменитість зґвалтував впливовий бізнесмен, власник нічного клубу в Лос-Анджелесі, Василь Думас, якого у світських колах називали "Вал Дюма".

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

За словами самої Мур, вона разом із матір'ю відвідала один із ресторанів, власником якого був Думас. Після цього він почав переслідувати її в школі, а пізніше потрапив у квартиру, ключі від якої і дала йому мама актриси Вірджинія Кінг. Вал Дюма помер у 68-річному віці в 1997 році.

Нагадаємо, що Демі Мур розповіла про пережите в дитинстві насильство.

Як повідомляв портал Знай.uа, Демі Мур вбралася в традиційну вишиванку від українського дизайнера.

Також портал Знай.uа писав, Брюс Вілліс виставив на продаж свій розкішний особняк на Карибах.