Скарлетт Бірн, американська актриса, відома за роллю Пенсі Паркінсон в кіносазі "Гаррі Поттер", і Купер Хефнер, спадкоємець Playboy, узаконили свої відносини.

Заручини пари відбулися чотири роки тому, у 2015 році. Купер Хефнер, син Х'ю Хефнера, засновника еротичного журналу Playboy, зовсім не такий велелюбний, як батько. Навпаки, перед тим, як зробити пропозицію Бірн, Купер Хефнер попросив дозволу у батька дівчини. В той час вони відправилися в рідне місто Скарлетт - Лондон, Великобританія.

Про те, що зіркова пара узаконила свої стосунки, стало відомо зі сторінки в Instagram Скарлетт.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Скарлетт опублікувала спільне фото з Купером і підписала його так:

"Ми з Купером раді поділитися тим, що законно одружилися. Ми з нетерпінням чекаємо планування весілля в найближчі місяці. Ми будемо раді розділити це свято з нашими друзями та родиною. Я люблю тебе, Купер. Моє серце наповнене щастям, і я так вдячна за нашу любов".

Скарлетт говорить, що вона і Купер - справжні друзі. А Купер наголошує, що сподівається на сімейне життя, в якому буде багато любові, щастя, пригод і прагнення до великих цілей.

Скарлетт Бірн (ліворуч) в ролі Пенсі Паркінсон, фільм "Гаррі Поттер"
Скарлетт Бірн (ліворуч) в ролі Пенсі Паркінсон, фільм "Гаррі Поттер"

Купер Хефнер наймолодший серед спадкоємців Х'ю Хефнера. У 21 рік Купер став креативним директором Playboy. Сама Скарлетт Бірн один раз засвітилася у фотосесії для Playboy - у 2017 році.

Скарлетт Бірн в Playboy, Getty Images
Скарлетт Бірн в Playboy, Getty Images

Скарлетт Бірн в Playboy, Getty Images
Скарлетт Бірн в Playboy, Getty Images

Нагадаємо, раніше Playboy "розділ" актрису з Гаррі Поттера.

Також Знай.uа писав, що розпусна Кайлі Дженнер втілила мрію всіх чоловіків на вечірці Playboy: "Солодкий зайчик".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що ексмодель Playboy Карабатіч балотується в президенти: легалізує марихуану і "древню професію".