Відома американська модель, бізнесвумен, блогерка і молода мама Кайлі Дженнер є чи не найпопулярнішою у соцмережі Instagram за кількістю підписників. Дівчина прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу і, як і її сестри, завоювала серця людей по всьому світу. Півтора року тому Кайлі народила дочку, але заміж за її батька не вийшла, хоча вони зустрічаються.

Модель часто тішить шанувальників новими фото в соцмережі, і цей раз не став винятком – красуня показала кілька кадрів з веселої вечірки журналу Playboy. Як видно, на захід Кайлі з'явилася в сексуальному образі – на ній чорне боді з чорними колготками, на шиї білий комірець, а на руках манжети. Цей наряд підкреслив соковиту фігуру моделі і пишний бюст, який ледь не вивалюється з декольте. Волосся красуні розпущене і красиво укладене, а в нього прикріплені чорні вушка. Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію красуні, Кайлі засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.