Журналіст видання Super опублікував відео, на якому видно, як всесвітньо відома модель Кайлі Дженнер зіткнулася віч-на-віч з "рускім міром". І все це на курорті на островах Капрі.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Там, у розкішному ресторані Conca del Sogno Кайлі Дженнер вирішила влаштувати сімейний обід. Зірка соцмереж прибула на курорт разом з нареченим Тревісом Скоттом, донькою Стормі і мамою Кріс Дженнер. Знаменитості розташувалися в розкішному готелі Capri Tiberio Palace.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

В якийсь момент їх увагу привернув шум, який виходив, звичайно ж, від столика з російською компанією. Тоді Тревіс і Кайлі навіть підняли телефони, щоб зняти на відео, як офіціанти готують сгроппіно — італійський коктейль, що складається з горілки, просекко і лимонного сорбету, який принесли за "російський стіл". А на тлі всього цього грала пісня Тіматі.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.