Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраве фото, вирушивши з чоловіком Потапом в Мексику. Як виявилося, артисти приїхали не тільки відпочивати, але і просувати кар'єру Насті, відвідавши модне видання EstiloDF, популярні шоу Tele Urban і Cuídate De La Cámara Еді Смола, а також радіостанцію ADR Networks MX і найбільший медіаконгломерат "Групо Телевіса". Так, Настя приміряла коротеньку шкіряну спідницю, масивні кросівки і джинсову куртку, прогулюючись по Мехіко.

"So happy to be here presenting my new song #elefante 🐘🌴Things are going so good and I’m so excited about everything that’s going on here 💥 (Я так рада бути тут, представляючи мою нову пісню #elefante . Все йде так добре, і я так схвильована всім, що тут відбувається", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери залишилися в захваті, засипавши схудлу Настю компліментами.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.