Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраве фото, вирушивши з чоловіком Потапом в Мексику. Як виявилося, артисти приїхали не тільки відпочивати, але і просувати кар'єру Насті, відвідавши модне видання EstiloDF, популярні шоу Tele Urban і Cuídate De La Cámara Еді Смола, а також радіостанцію ADR Networks MX і найбільший медіаконгломерат "Групо Телевіса". Так, Настя побувала ще й у Аудиторіо Насйональ, розсмішивши фанатів забавним кадром.

"Я хочу залишити це фото тут. Вам воно подобається?", - лаконічно поцікавилася Каменських. Фолловери взялися коментувати: "Настя ти така смішна тут 😂😂😂 👍👍👍", "👏👏👏Гарненька!!! Лялечка Анастасія!!!", "Дуже цікава! Ви надзвичайно гарні,NK!*)💙", "Добре виглядаєте.Приємно.❤️😍😅👏😄😙😃", "Прикольна", "ігрулечка така =)) ❤️", "Класно виглядаєте, пустотливий погляд як у маленької дівчинки. Приємний образ".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.