На телеканалі СТБ триває показ шоу "Зважені та щасливі". Цього тижня учасників чекало нове екстремальне випробування, яке назвали найбільш екстремальним в історії шоу. А також на проект повернулися учасники, які вибули зі "Зважених та щасливих".

Цей випуск став несподіваним для багатьох. Аніта дала вибулим учасникам шанс поборотися за повернення в проект. Таким чином Лала, Коля, Наташа і Саша знову стали учасниками проекту.

Зважені та щасливі, СТБ
Зважені та щасливі, СТБ

Команда синіх розслабилася й показала найгірший результат. Також мало скинув Микола з рожевої команди, який позбувся лише одного кілограму.

Зважені та щасливі, СТБ
Зважені та щасливі, СТБ

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

На голосуванні учасники вирішили, що Колі потрібніше залишитися в таборі з його величезною вагою. Тому додому відправився підопічний Іраклі Макацарія Руслан Садовий із синьої команди. Його партнерка Олена Гребенюк знову залишилася одна.

Нагадаємо, що коміки шоу "Квартал 95" і "Ліга сміху" показали дружин і дітей: Кравець, Кошовий, Ткач, Казанін, Ласточкін разом з сім'ями, фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джолі повністю оголилася перед фотографом, Пітт десь кусає лікті: "Шикарна...".

Також портал Знай.uа писав, що мама Насті Каменських зробила несподівану заяву, фанати гадають: "Скоро бабусею буде".