Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. А нещодавно красуня-мама знаменитості, Лідія Петрівна, виставила розкішне фото з весілля доньки і продюсера Потапа, яка відбулася ще 25 травня, вразивши неоднозначною заявою. Так, найрідніша жінка Насті зізналася, що "скоро буде бабусею".

"Лідочка скоро бабусею буде👶🏻", - лаконічно підписала кадр Лідія Петрівна. Варто зазначити, що хоч мама Каменських і виклала пост 26 липня, фанати все частіше підозрюють Настю у вагітності. Втім, сама артистка не раз спростовувала ці чутки в різних інтерв'ю, зізнаючись, що дуже хоче дітей, але поки що не вагітна. Також знаменитість демонструє розкішні форми в бікіні, і про кругленький животик немає і мови, адже вона активно займається спортом з чоловіком Потапом і персональним тренером. Тож, можливо, мама Насті говорила про недалеке майбутнє, мріючи скоріше понянчитися з онуками.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.