Відома співачка Світлана Лобода, яка починала свою кар'єру в групі "ВІА Гра", а зараз називає себе суперзіркою, обожнює привертати до себе увагу публіки яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу зірка вирішила в черговий раз нагадати фанатам, що у неї є власний літак і показала фото, яке було зроблено в ньому.

Так, на новому фото Лобода позує, сидячи в кріслі за столиком і широко розставивши ноги. Також незрозуміло навіщо співачці, яка сидить в салоні літака, сонцезахисні окуляри на очах. Зірка не дивиться в камеру, вона захоплена ноутбуком, який перед нею на столику. В дорогу Світлана одягла чорні лосини і майку, поверх якої накинула білий піджак. Шанувальники не пройшли повз і почали обговорювати фотографію красуні.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.