Відома російська блогерка та телеведуча шоу "Орел и решка" Анастасія Івлєєва вибухнула гнівом після відвідування салону краси. Причиною такої поведінки дівчини стала надмірна увага до неї з боку ЗМІ.

Про це Івлєєва розповіла у Stories на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Так, блогерка опублікувала відео медичній масці, яке, за думку Ивлеевой, викличе безліч публікацій у пресі. Не впоравшись з емоціями, телеведуча перейшла на лайку в адресу журналістів і показала їм середній палець. Заодно дісталося і водіям, які не вимикають поворотники.

Настя Івлєєва
Настя Івлєєва

"Ну і звичайно, я бачу нові заголовки: "Івлєєву так знівечили косметологи, що тепер вона ходить по місту в медичній масці". ***, які ж ви ***. І з водіями без поворотників ось такий...", - розгнівано заявила Івлєєва, показуючи середній палець.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Настя Івлєєва
Настя Івлєєва

Зазначимо, що раніше 28-річна Настя Івлєєва розповіла про те, що рідко бачиться зі своїм чоловіком — 25-річним Олексієм Узенюком, більш відомим як репер Елджей. Телеведуча останнім часом живе не в Росії. Настя найменше хоче говорити про те, як складається їхнє сімейне життя. Вона навіть перестала ділитися спільними знімками з чоловіком.

Нагадаємо, що коміки шоу "Квартал 95" і "Ліга сміху" показали дружин і дітей: Кравець, Кошовий, Ткач, Казанін, Ласточкін разом з сім'ями, фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джолі повністю оголилася перед фотографом, Пітт десь кусає лікті: "Шикарна...".

Також портал Знай.uа писав, що мама Насті Каменських зробила несподівану заяву, фанати гадають: "Скоро бабусею буде".