8 листопада в російських ЗМІ з'явилася інформація від адвоката актриси серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк - Віктора Пастернака. Він заявив, що не знав про заборгованість артистки.

Анастасія Заворотнюк, Instagram
Анастасія Заворотнюк, Instagram

10 вересня і 2 жовтня 2019 року на Заворотнюк відкрили два виконавчих виробництва. В одному з них з Заворотнюк хочуть стягнути податки, збори та пені. Суми залишаються невідомими. А в другому хочуть списати борг за податок на майно. Сума - 24,5 тис. рублів.

За даними російських ЗМІ, борги Заворотнюк пов'язані з її московською квартирою. Борги за нерухомість з "моєї прекрасної няні" буде списувати Федеральна служба судових приставів. Офіційна інформація про виконавчі провадження доступна в базі даних виконавчих проваджень.

Анастасія Заворотнюк, Instagram
Анастасія Заворотнюк, Instagram

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Пастернак, адвокат Заворотнюк, пояснює: "Адже сума не критична, і влаштовувати через неї спори, я думаю, ніхто не стане".

Адвокат також додав, що готовий надати допомогу Анастасії Заворотнюк і її близьким.

Нагадаємо, раніше за хвору на рак Заворотнюк взялися "люди Путіна": чому притисли "Мою прекрасну няню".

Також Знай.uа писав, що відомий маг пролив світло на "прокляття" онкохворої Заворотнюк: "Духи можуть наслати...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що рідні онкохворий Заворотнюк розповіли, хто підтримує "Мою прекрасну няню": "Вони щодня моляться за Настю".