Стало відомо, що скандал навколо тяжкохворої російської актриси Анастасії Заворотнюк, яку звинуватили у несплаті податків, набирає обертів. Про це повідомив її адвокат Віктор Пастернак.

Анастасія Заворотнюк

Так, юрист сумнівається, що проблема щодо несплати податків дійде аж до суду.

Він також відверто зізнався кореспондентам про те, що не був інформований про борги актриси згідно нерухомості.

"Так як сума некритична, і ще влаштовувати через неї дискусії, я вважаю, жодна людина не стане", – заявив Пастернак.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

До того ж адвокат додав, що повністю готовий проявити допомогу її близьким.

Анастасія Заворотнюк

Слід підкреслити, що російські чиновники вирішили додати зірці серіалу "Моя прекрасна няня" зайвого "головного болю". Зокрема, податкова висунула їй рахунок за несплачені податки.

"Суму, що накопичилася через несплату податку на майно. Власність у цьому випадку — будинок в самому центрі Москви", — говорилося у сповіщенні.

Нагадаємо, що рідні онкохворий російської актриси Анастасії Заворотнюк показали несподівані кадри з лікарні.

Як повідомляв портал Знай.ua, відомий чаклун Артем Бісів спробував пролити світло на причини страшної хвороби популярної російської актриси Анастасії Заворотнюк.

Також портал Знай.ua писав, що родичі онкохворий актриси Анастасії Заворотнюк подякували вихованців дитячого притулку за моральну підтримку.