Тяжка хвороба відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк для її рідних і великої армії шанувальників стала справжньою трагедією.

Так, в одному з російських видань з'явилася стаття, в якій журналісти висунули теорію, що деякі з учасників важких подій виявляють прагнення отримати піар на ній і на народному співчутті.

Анастасія Заворотнюк, Instagram
Анастасія Заворотнюк, Instagram

"Ім'я Анастасії зараз звучить як останній шанс на порятунок кар'єри її чоловіка Петра Чернешева", — вважають автори статті.

Представники видання свої висновки будують на таких фактах: згідно з оприлюдненими даними мережі, 2018 рік виявився для льодового бізнесу Тетяни Навки збитковим. Прославлена фігуристка і безпосередній начальник Петра Чернишова пішла в мінус на 1 млн рублів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тетяна Навка і Петро Чернишов, ФАКТЫ
Тетяна Навка і Петро Чернишов, ФАКТЫ

І тепер, як би це не звучало жахливо, вона намагається уникнути ситуації у 2019 році, підвищуючи прибутковість шоу за рахунок піару на Заворотнюк. З цією метою учасники льодового шоу дають численні інтерв'ю, проводять безкоштовні вистави.

"Інтереси Чернишова та Навки сходяться. Адже Тетяна таким чином залучає глядачів до свого шоу, а значить і додаткові фінанси. Петро теж у виграші. Останнім часом він мало виступав, а льодові вистави — відмінний спосіб підтримати інтерес до себе і водночас заробити. Адже зараз фігуристу потрібні гроші, щоб забезпечити лікування дружині", — наголошується в матеріалі.

Тому не дивно, роблять висновок у виданні, першою, кому було дозволено відкрито говорити про онкологію "прекрасної няні" стала саме Навка.

Нагадаємо, відомий маг пролив світло на "прокляття" онкохворої Заворотнюк: "Духи можуть наслати...".

Як повідомляв Знай.uа онкохвору Заворотнюк обібрали до нитки: за що розплачується "Моя прекрасна няня".

Знай.uа писав, рідні онкохворої Заворотнюк показали несподівані кадри з лікарні: "У нас все вийде!".