Цими днями відомого режисера Романа Полянського знову звинуватили в зґвалтуванні. Цього разу це зробила французька актриса Валентин Моньє, яка стверджує, що продюсер поглумився над нею ще 1975 році.

Відзначимо, що Полянський наразі перебуває в списку осіб, яких розшукує Інтерпол ще з 1977 року. Тоді суд в Лос-Анджелесі визнав його винним у розбещені неповнолітньої Саманти Геймер, якій на момент злочину було 13 років.

Відтак, режисер уклав угоду зі слідством і провів 42 дні у в'язниці. Після цього він був випущений, а коли його хотіли засудити знову, то він втік до Європи.

Роман Полянський, фото - Moviegram
Роман Полянський, фото - Moviegram

Наразі ж ще одна потерпіла зізналася про зґвалтування. Так, зі слів акторки, вони з друзями та режисером відпочивали на гірськолижному курорті. Там Полянський і запросив молоду дівчину до себе в будинок.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Я не мала до нього жодного стосунку, особистого або професійного, і ледь знала його ... Він бив мене, зривав з мене одяг, поки я не здалася, і змусив мене пройти через цілу низку неприємних дій. Мені тоді виповнилося 18 років", – зізналася Моньє.

За словами потерпілої, вона не стала звертатися в поліцію через страх, що відомий режисер вб'є її. До слова, у Валентини Моньє є свідок, у якого вона переховувалася після епізоду зі зґвалтуванням.

Нагадаємо, що у Вінницькому СІЗО покінчив з собою підозрюваний у катуванні своїх дітей і розповсюдження порнографічних матеріалів.

Як повідомляв портал Знай.ua, за пропозицією президента України Володимира Зеленського у Верховній Раді скасували закон, який передбачав примусову хімічну кастрацію педофілів.

Також портал Знай.ua писав, що найрезонанснішим злочином Харкові за останній час є зґвалтування 12-річної школярки на пустирі в мікрорайоні "Горизонт".