Цими днями легендарний телеведучий Леонід Якубович відреагував на чутки стосовно того, що недавно йому нібито провели операцію та встановили кардіостимулятор. Відтак, виходячи зі слів народного артиста Росії, це абсолютна неправда.

Відзначимо, що раніше у різноманітних ЗМІ писали, що 74-річний Якубович нібито виявився в одній зі московських клінік, де йому поставили кардіостимулятор. А сталося це через проблеми зі здоров'ям - йому зробили операцію та через день відпустили додому.

Якубович, фото - LipetskMedia
Якубович, фото - LipetskMedia

Однак, Якубович прокоментував дану інформацію, щоправда, у вигляді жарту.

"Можете написати, що мене на ношах з реанімації принесли на теніс - я зараз пограю, і через дві години мене на ношах віднесуть назад в реанімацію", - сказав він "Газеті", після чого повісив телефон.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Нагадаємо, що стиль 38-річної Кім Кардашьян завжди викликав багато обговорень та критики в пресі. Чоловік знаменитості репер Каньє Уест неодноразово зізнавався, що він часто допомагає дружині у виборі одягу.

Як повідомляв портал Знай.ua, популярний американський співак, продюсер та шоумен Каньє Уест презентував свій новий альбом "Jesus is King".

Також портал Знай.ua писав, що один з найуспішніших виконавців сучасності Кайнье Уест розповів про свою історію любові до Кім Кардашьян.