Популярна українська співачка Ані Лорак здивувала шанувальників зовнішнім виглядом. Артистка показала у своєму Instagram яскравий кадр, і користувачі побачили різко помолоділу красуню, яка виглядає явно не на 40 років. На новому фото Лорак позує в простих джинсах і короткій теплій куртці сіро-блакитного кольору, що додає обсягу її тілу. Волосся зірки зібране в недбалу зачіску, а на її обличчі легкий макіяж і мила усмішка. Вона стоїть на дощовій вулиці і тримає над собою темну парасольку.

У підписі до фото Ані Лорак написала: "У природи немає поганої погоди. Всяка погода – благодать". Шанувальники, звичайно ж, не залишили без уваги таку публікацію зірки, її фото активно засипають компліментами в коментарях. Багато обговорюють омолодження Лорак, запитують, що вона для цього робить, а інші вважають, що так її змінила нова любов після недавнього розлучення з Муратом.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.