Відома українська співачка Світлана Лобода, яка починала кар'єру з групи "ВІА Гра", а нині досягла висот у сольній кар'єрі, обожнює епатувати публіку і часто привертає до себе увагу яскравими постами у соцмережі Instagram. Цього разу зірка показала ефектне фото і поділилася найпотаємнішим.

На новому фото Лобода позує в напівтемряві, на ній чорний латексний піджак, який відкриває декольте, з-за чого видно пишний бюст в чорному ліфчику. Вологе волосся співачки зачесане назад, а на її очах темні окуляри. У підписі до фото Світлана написала: "Останнім часом не так охоче веду інста... не вистачає мене на соцмережі. А довірити нікому не можу... небезпечно, чи ні?". Шанувальники тут же кинулися обговорювати публікацію артистки. Багато пораділи, що вона сама веде свою сторінку і запропонували нікому її не довіряти.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.