Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр, позуючи на червоній доріжці перед премією "Золотий грамоффон" в Санкт-Петербурзі. Так, артистка приміряла розкішне довге плаття від її кращого друга, грузинського дизайнера Анзора Бічолли, засвітивши нескінченні ноги і пишні груди. Втім, саме вбрання сподобалося далеко не всім, про що свідчили коментарі.

"Як вам моє нове вбрання?😘 сукня від @bicholla_official
#хочешьтакое 😍", - поцікавилася Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Сукня - колона", "Русалонька!!! 😍", "Харизма👍,вбрання-дрянь!", "Плаття шикарне😍🤤 Але судячи з відео, лямки не дуже комфортні)", "Як завжди шикардос", "З чубком не личить зовсім((", "Він чимось відрізняється від попередніх???", "Бомбічно 🔥👏❤️👏🔥", "Жахливо", "Червоний - це безсумнівно, ваш колір. Просто шикарно!👍❤️👏", "Колір шикарний. А фасон сумнівний)", "Як ніби русалка+нога.. щось не дуже плаття".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще