Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішне селфі в дзеркалі, позуючи після виступу на "Золотий грамоффон" в Санкт-Петербурзі. Так, артистка приміряла довгу червону сукню від її кращого друга, дизайнера Анзора Бічолли, спокусливо рухаючись на камеру, а ще зізналася, що нарешті готова оголосити дату довгоочікуваного альбому.

"танцюй зі мною🧛‍♀️
#взонериска🔥🔥🔥 ГОТОВІ ПОЧУТИ ДАТУ ПЕРЕДЗАМОВЛЕННЯ НОВОГО АЛЬБОМУ??!!💃🤘 🔥🔥🔥", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "А сукня зі смаком, вона не вульгарна, просто витончена і сексуальна, не плутайте, люди, вульгарність і сексуальність", "Будемо танцювати,коли скажіть хоча б дату виходу альбому 😘", "Суперсекс", "Таке відчуття ,що ви сексуально сильно стурбовані !", "Оооо просвічується, трусики видно😅", "Краса...❤️❤️❤️", "Хіба це танець, це вправа від остеохондрозу, вона називається-халохуп.".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще