Серіал "Беверлі-Хіллз, 90210", відроджений американським телеканалом Fox під назвою "БХ90210" ("BH90210"), було вирішено обмежити лише одним сезоном. Творці культового серіалу пояснили таке рішення низькими рейтингами.

Легендарна молодіжна мелодрама за участю оригінальних акторів обмежиться одним сезоном, оскільки продюсери скасували подальші зйомки. Перша серія вийшла в серпні, а сезон налічує шість епізодів.

Беверлі-Хіллз, 90210, фото: Shane Harvey / FOX
Беверлі-Хіллз, 90210, фото: Shane Harvey / FOX

У Fox відзначили, що дуже пишаються возз'єднанням на знімальному майданчику зірок серіалу і тим, що змогли зібрати шанувальників "90210" по всій країні".

"Величезна подяка і повага Брайана Остіна Гріна (Девід), Габріель Картерис (Андреа), Ієну Зирингу (Стів), Джейсону Прістлі (Брендон), Дженні Гарт (Келлі), Шеннен Доерті (Бренду) і Торі Спеллінг (Донна), які разом з усією командою і всіма в студії Fox і CBS Television Studios вклали свої серця і душі в це воістину винахідливе і ностальгічне відродження", - йдеться в заяві. Творці серіалу

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Беверлі-Хіллз, 90210, фото: FOX
Беверлі-Хіллз, 90210, фото: FOX

Шоу набрало 1,4 бала серед найважливіших демо для аудиторії у віці від 18 до 49 років і 3,6 мільйона глядачів. Повідомляється, що перед прем'єрою серіал "BH90210" зіткнувся з низкою труднощів, серед яких зміна рекламного ролика та багатьох сценаристів протягом короткого сезону.

Нагадаємо, раніше Дженніфер Еністон появилася в соцмережі

Як повідомляв портал "Знай.ua", легендарний серіал "Друзі" святкує ювілей

Також "Знай.ua" писав, що актор "Гри престолів" зробив відверте зізнання