Відомий актор Кіт Харінгтон, який зіграв одного із центральних персонажів "Гри престолів" Джона Сноу, поділився секретом того, як йому вдалося отримати цю визначну роль.

Нагадаємо, що для актора довелося піти на певні жертви, аби зіграти знаменитого Джона Сноу. Так, наприклад, знаменитість не міг змінити свій імідж та майже десятиліття був змушений ходити із такою зачіскою і формою бороди, з котрою вперше з'явився в серіалі. Адже його підкручене волосся і розпатлана борода були невід'ємною частиною ролі Джона Сноу

Вже після закінчення знаменитого серіалу, у якого з’явилися фанати по всьому світі, актор зізнався, як він став Джоном Сноу:

"Вони помітили мене на другому прослуховуванні і один сказав:" Ось цей хлопець виглядає досить сумним, щоб зіграти Джона Сноу."

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Нагадаємо, раніше зірка "Беверлі-Хіллз" Дженні Гарт розповіла про біду в родині

Як повідомляв портал "Знай.ua", Клінта Іствуда "поховали живцем", скандал гримить на весь Голлівуд

Також "Знай.ua" писав, що 61-річний Алек Болдуін готується стати батьком вшосте