Відомий російський естрадний співак Михайло Шуфутинський, після смерті своєї дружини Маргарити в 2015, закрутив роман з танцівницею Світланою Уразовою. Вона на 22 роки молодша за співака.

Михайло Шуфутинський

Так, у світських колах поповзли чутки про те, що артист планує одружитися на своїй молодій обраниці.

Слід зазначити, що весілля естрадного виконавця могла б стати досить гучним подією в шоу-бізнесі, проте він сказав, що ще не готовий до такого серйозного кроку у своєму житті. До того ж, шансоньє заявив, що одружується лише тоді, коли зустріне гідну жінку.

"Коли мене гідна жінка вибере, якій я буду підходити, буде весілля. Але це вас не стосується", повідомив він в інтерв'ю.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Михайло Шуфутинський

Таким чином, Світлана не є тією жінкою, поряд з якою Михайло хоче прожити до кінця свого життя.

"В мене все життя дівчини", — сказав Шуфутинський.

Навряд Уразовой було приємно чути таке.

До того ж, подейкують, що обраниця Михайла відповідальна за його перетворення. Шансоньє схуд більше, ніж на 30 кг. Відносини з танцівницею мотивували його на такі зміни. Також можливо, що Світлана зможе вплинути і на точку зору співака щодо весілля.

Михайло Шуфутинський

Нагадаємо, що пісня шансоньє Михайла Шуфутинського "Третє вересня" вже традиційно заповнила всі стрічки соціальних мереж. Користувачі масово публікують жарти і меми про цей день.

Як повідомляв портал Знай.ua, на весілля Анастасії Приходько "увірвався" Михайло Шуфутинський.

Також портал Знай.ua писав, що на всьому пострадянському просторі кілька років поспіль 3 вересня користувачі мережі згадують про однойменному хіті відомого російського шансоньє Михайла Шуфутинського.