В мережі показали за допомогою фото, що робота моделлю - це зовсім не не просто.

На фотографіях зображена красуня Кендіс Свейнпол (Candice Swanepoel) відразу ж після пологів (середина липня) і вона ж на початку листопада. Різниця 4 місяці.

Кендіс Свейнпол , фото glamour

Кендіс Свейнпол , фото glamour

Кендіс Свейнпол , фото glamour

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У липні 29-річна супермодель Кендіс Свейнпол другий раз стала мамою. У Кендіс і її нареченого Германа Ніколі народився син Аріэль.

Через кілька тижнів після пологів Кендіс оприлюднила в мережі фото, на яких вона зображена в купальнику. Зі світлин видно, що модель ще не встигла повернутися в колишню форму - помітний невеликий животик, що залишився після пологів, і розтяжки.

Кендіс Свіенпол, фото glamour

І хоча фігурі Кендіс можна лише позаздрити, знайшлися ті, хто засудив модель за зайві сентименти на талії.

Свейнпол не змовчала і відповіла недоброзичливцям.

"Ці знімки зроблені на дванадцятий день після пологів. Якщо ви хочете написати на мою адресу щось погане, подивіться спочатку на себе. Чому люди такі жорстокі один до одного? Іноді стандарти краси роблять життя сучасних жінок просто нестерпним", - емоційно написала вона в Instagram.

Кендіс Свіенпол, фото glamour

Та Кендіс Свейнпол прекрасно розуміє, що мусить проходити через все це, адже її тіло належить не лише їй самій, а перш за все подіуму, який диктує моделям жорстокі правила.

І вже за кілька місяців Кендіс Свейнпол знову перетворилась на ту, яку знають, якій аплодують і яку обожнюють - найсексульнішого ангела Victoria’s Secret.

Кендіс Свейнпол , Getty Images

Кендіс Свейнпол, Getty Images

Також Знай.ua писав, Кардашьян перетворилася на ангела Victoria's Secret і заткнула за пояс 20-літніх моделей