Нордична краса Ельзи Хоск сьогодні знову опинилась в центрі уваги - шведська топ-модель зачарувала Канни своїм "небесним" образом.

Ангел Victoria's Ельза Хоск опублікувала в Instagram кари, які були зроблені під час її візиту на Каннський кінофестиваль. Світлини супермоделі набрали за лічені години чверть мільйона лайків.

Для свого виходу на червону доріжку Ельза Хоск обрала біло-блакитну сукню з глибоким декольте, красиво підперезану металевим паском та доповнену стриманими аксесуарами і макіяжем.

Тендітну і жіночну зовнішність моделі підкреслила красива укладка з косою. У макіяжі Ельзи головним акцентом стали її чудові великі очі, блакитний колір яких підкреслили сіро-рожеві тіні. Від всього цього образу віяло свіжістю і романтичністю. А довгі сережки з діамантами були вдалим вибором для розкішного рауту.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Зазначимо, що Ельза Госк - модель, яка здобула популярність, перш за все, як один з "ангелів" бренду білизни Victoria's Secret.

Нагадаємо, шведська модель Ельза Хоск у 2011 році приєдналася до "ангелів" відомого у всьому світі білизняного бренду Victoria's Secret. Саме тоді дівчина вперше вийшла на подіум Victoria's Secret Fashion Show.

Як повідомляв портал Знай.ua, шведська супермодель Ельза Хоск опублікувала в Instagram пікантну фотографію з гримерки.

Також Знай.ua писав, фотограф застав ангела Victoria's Secret без трусиків