Відома шведська модель Ельза Хоск у 2011 році приєдналася до "ангелам" відомого у всьому світі білизняного бренду Victoria's Secret. Саме тоді 7 років тому дівчина вперше вийшла на подіум Victoria's Secret Fashion Show. Дівчина часто тішить шанувальників новими нескромними фотографіями в соціальній мережі Instagram і цей раз не став винятком.

Так, на своїй сторінці 30-річна Ельза Хоск опублікувала декілька фотографій, зроблених на пляжі, на яких також видно море. На знімках дівчина позує майже голою, прикриваючи груди білою сорочкою. На її обличчі спокійний макіяж з акцентом на губи. А масивні сережки підібрані під колір очей – з блакитними камінцями. Волосся Ельзи зачесане назад і воно мокре. На одному з фото дівчина прикрила очі і задерла голову до неба, а на другому дивиться в камеру.

У підписі до фотографії модель написала: "Просто вільна, як море", а шанувальники почали засипати дівчину компліментами в коментарях.

"Ти божественна", "Чому ви склали рот таким чином?", "Вона така гаряча", "Ви виглядаєте як русалка", "Дуже гарні груди", "Її губи прекрасні. Вона щаслива і робить те, що любить. Нехай вона буде щасливою завжди", "Ти прекрасна жінка, Ельза, повна чарівності, витонченості та краси", "Які пружні губи", "Вільна, дика і чудова", - пишуть фоловери в коментарях до фото Ельзи.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зазначимо, що Ельза прикрасила такі обкладинки як: Madame і Elle (березень 2011 року) у Німеччині; Elle (листопад 2006 року, грудень 2010 року) в Сербії; Bon (2004 рік, весна 2006 року), Cosmopolitan (червень 2006 року, січень 2007 року), Damernas Väопп (червень і серпень 2006 року) у Швеції; Plaza Magazine (літо 2010 року) у Великобританії.

А також брала участь в показах Christian Dior, Giambattista Valli, Guy Laroche, John Galliano (колекції прет-а-порте осінь-зима 2005 року); Altuzarra, Blumarine, Carolina Herrera, Les Copains, N°21, Oscar De La Renta, Sass & Bide, Simonetta Ravizza, Thomas Tait (колекції прет-а-порте весна-літо 2012 року), а також Victoria’s Secret Fashion Show (2011 рік).

Нагадаємо, ангел Victoria's Secret пограла з душем і мало не забула про рушник.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ангел Victoria's Secret роздяглася в людному місці.

Також портал "Знай.uа" писав, що ангел Victoria’s Secret прикрила голі груди сумочкою.