Модель Victoria's Secret Марта Хант готова подати позов до суду за відвертий знімок, який опублікував фотограф Крістофер Петерсон.

Петерсон сфотографував Марту Хант, коли вона сідала в машину і вітер підняв її плаття. Про це повідомляє видання Page Six.

Папарацці засмучений, він не може поділитися своїми кадрами з чарівними сідницями ангела Victoria's Secret із світом.

3 листопада Крістофер Петерсон, який фотографує знаменитостей та регулярно документує походи та вчинки зіркових моделей, зробив випадковий кадр. Коли 29-річна "ангел" Victoria's Secret Марта Хант сідала у машину разом з колегою моделью Ельзою Хоск, вітер підняв край її зеленого плаття, показавши голі сідниці дівчини. Папарацці не міг упустити такого моменту та зробив фото.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Згодом Крістофер опублікував на своїй сторінці в Instagram обрізане фото моделі з пікантною частиною її тіла і повідомив, що представники Хант погрожують подати на нього до суду. Щоправда пізніше він видалив фото.

"Я вважаю, це смішним. З огляду на той факт, що вона - модель нижньої білизни. Її робота - демонструвати тіло в красивій білизні, і це ніяк не шкодить її репутації. Погугліть Марту Хант, і ви знайдете сотні її знімків в білизні. Я просто залишу це тут",- підписав в коментарях знімок фотограф.

А коли один з коментаторів вказав, що жінка має право вибрати, де і коли вона хоче показати своє тіло, фотограф написав: "Я не згоден. Громадський діяч не має права вирішувати, що таке новини в публічному просторі ".

Пітерсон послався на рішення Верховного суду Нью-Йорка, в якому сказано, що "фотограф може відображати, публікувати та продавати вуличну фотографію без згоди суб'єкта цих фотографій ".

Наразі Марта Хант офіційно не прокоментувала останні слова Петерсона, проте представники модельного агентства IMG повідомили, що Хант залишає за собою право звернутися до суду.

Нагадаємо, Ангел Victoria's Секрет Алессандра Амбросіо вразила шанувальників спокусливим фото

Як повідомляв портал "Знай.ua", модель Victoria's Secret перетворилася на травесті-діву і похитнула впевненість геїв

Також "Знай.ua" писав, одна з найбільш високооплачуваних моделей світу, ангел Victoria's Secret, південноафриканська красуня Кендіс Свейнпол показала спокусливі ніжки всьому Нью-Йорку.