Відома канадська супермодель Вінні Харлоу, страждаюча вітіліго, яка нещодавно стала новим "ангелом" білизняного бренду Victoria's Secret, не перестає радувати своїх шанувальників новими фото. Так, на своїй сторінці в Instagram модель показала фоловерам, як і в чому відзначала Хеллоуїн.

Виявилося, що для костюмованого свята дівчина вибрала нетривіальний образ – вона приміряла стиль відомої травесті-діви Ру Пола. На фотографіях, опублікованих у записі Вінні, вона позує в яскраво-червоному латексному боді і ботфортах на шпильці, які закривають її довгі стрункі ноги аж до середини стегон.

Для більш точного відображення образу Ру Пола Харлоу одягла білу перуку і зробила зухвалий макіяж. При цьому, як видно на фото, модель з допомогою косметичних засобів майстерно сховала сліди вітіліго на обличчі. Зате не посоромилася показати білі плями на інших ділянках тіла. І треба сказати, що її мила двоколірна шкіра додала цьому образу пікантності.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Травесті-діва Ру Пол

Шанувальники моделі в захваті від її сексуального образу, свої компліменти вони залишають в коментарях.

"Це мій улюблений костюм на Хеллоуїн в цьому році!", "Вінні, ви настільки прекрасні, що надихаєте мене. Ваші образи настільки різні, а ваша краса сяє над усіма іншими", "У мене мурашки від цих фото", "Я навіть не впізнав тебе!", "А я відразу зрозумів, що ви приміряли образ Ru!", "Мені це подобається", "Сексі", "Богиня", - пишуть користувачі в коментарях.

Раніше повідомлялося, що новий ангел Victoria's Secret з фізичною вадою показала фанатам всю свою ніжність. Нещодавно ми писали, що новим ангелом Victoria’s Secret стала Вінні Харлоу. Про це дівчина написала в своєму Instagram. Так, у моделі є бездоганна фігура і правильні риси обличчя, але назвати її звичайною красунею не можна. У моделі складне, до кінця не вивчене шкірне захворювання "вітіліго" — саме з-за нього на обличчі і тілі моделі є великі білі плями.

Нагадаємо, модель з неймовірними веснянками підкорила Instagram.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що модель з фізичною вадою стала ангелом Victoria's Secret.

Також портал "Знай.uа" писав, що відома модель Вінні Харлоу шокувала еротичними фото.