Алессандра Амбросіо – супермодель з Бразилії, постійна учасниця показів колекцій провідних дизайнерів і всесвітньо відомих фірм, обличчя багатьох модних брендів, включаючи Christian Dior, Armani Exchange, Next, одна з «ангелів» Victoria’s Secret. Дівчина активно веде свою сторінку в Instagram і часто ділиться кадрами свого життя з шанувальниками в соцмережі.

Так, в цей раз модель показала спокусливе фото, зроблене на пляжі. На знімку Алессандра Амбросіо позує лежачи на білому піску спинкою догори. На ній милий купальник-бікіні світло-коричневого кольору в дрібний білий горошок. На її голові широкий солом'яний капелюх і сонцезахисні окуляри, які ледь видно з-під країв головного убору.

Дівчина сфотографувала себе сама, при цьому в кадрі добре видно спокусливі груди моделі. Також на фотографії за спиною Алессандри видніються гори і море, одним словом мальовничий пейзаж. Геолокація біля пляжних фотографій Амбросіо свідчить про те, що вона відпочиває в Мексиці. Шанувальники в захваті від такого жаркого фото супермоделі і засипають Алессандру компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

"Ви прекрасні", "Так гарно", "Який сонячний блок ви використовуєте?", "Дуже гарна дівчина", "Ти сама досконалість", "Прекрасна", "Дуже гаряча", "Красуня", "Пляж виглядає приголомшливо", "На пляжі в понеділок? Ви дуже щаслива леді", "Чудова фотографія", "Трохи нахабна! Як чудово!", "Ласкаво просимо в Мексику", "Красива Алессандра, просто дивовижна", "Ви досконалі", "Дуже-дуже красива", "Приємного відпочинку", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото.

Нагадаємо, гола модель Victoria's Secret сховала всі принади в сумку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ангел Victoria's Secret спустилася на червону доріжку без білизни.

Також портал "Знай.uа" писав, що напівголий ангел Victoria's Secret розкрила свою квітку.