Кортні Кардашян – яскрава представниця популярного сімейства і сестра всесвітньо відомої Кім Кардашьян. Красуня, як і її сестри, прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу. Тепер вона успішна модель, світська левиця, бізнесвумен і блогерка. Кортні обожнює привертати до себе увагу публіки, що постійно робить у своєму Instagram.

Так, в цей раз красуня показала цікавий кадр з нової "ангельської" фотосесії. Перед камерою Кортні з'явилася в білому комплекті білизни, яка підкреслила ідеальну фігуру і пишний бюст. За спиною моделі величезні білі крила, з такими зазвичай виходять на подіум моделі бренду Victoria's Secret. Волосся Кортні зібране у високий хвіст і спадає на плечі, а на її обличчі легкий макіяж. Шанувальники у захваті від нового фото красуні її засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Кортні Кардашьян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Також портал "Знай.uа" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.