Відома українська співачка Настя Каменських, яка в останні тижні відпочиває в Мексиці, а напередодні від'їзду презентувала скандальний кліп, часто привертає увагу публіки яскравими фото у своєму Instagram. Цього разу красуня показала милий кадр, на якому можна в деталях розглянути її обличчя і виразні очі.

На новому фото, яке Настя зробила сама, вона позує в чорній шкіряній курточці, яку, втім, майже не видно за пишними розпущеним волоссям. Настя уважно дивиться в камеру, трохи посміхаючись, її очі розширені, а на акуратному носику ледь помітний крихітний пірсинг. Каменських не підписала своє фото, зате шанувальники не розгубилися, і взялися засипати зірку компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.