Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила веселе відео, презентувавши власну "Маску" у вигляді черепа. Так, артистка потанцювала під недавній хіт "Пуля-дура", однак налякала деяких шанувальників.

"Заходь в розділ маски і там чекає сюрприз😂
приміряй на себе. покажись мені🧛‍♀️відзначай мене в сторіс
кращі будуть висіти у мене на сторінці 😉", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Скажіть,що з Вами відбувається...? 🤔", "Світлана, крута маска! Ось начебто трохи лякає, але на вас круто виглядає! Навіть сексуально 🔥", "Показала справжнє обличчя! 👏👏👏", "Круто 🔥 Вона така прикольна 😘 Вже приміряла на себе ❤️", "Страшно красиво😍😍😂", "Уууу страшно вирубай".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.