Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка часто дає концерти в Москві і збирає стадіони в інших російських містах, обожнює епатаж і часто радує публіку яскравими витівками у своєму Instagram. Цього разу красуня показала неоднозначне відео, на якому позує в дуже цікавому образі. Як виявилося, те, що видно на ролику, є частиною номера Лободи в її шоу "Суперзірка".

Як видно, зырка розвалилася в кріслі, закинувши ногу на ногу. На ній відверте сценічне вбрання, крізь яке видно чорний ліфчик. Зірка спочатку млосно курить, думаючи про щось своє, в потім гасить сигарету і починає співати. У підписі до фото Лобода написала: "Один з моїх улюблених номерів. А твій?". Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію красуні і засипають її компліментами в коментарях до відео.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.