Популярна українська співачка, актриса і телеведуча Тіна Кароль не перестає дивувати публіку яскравими образами і стильними фотосесіями у своєму Instagram. Співачка кожен раз з'являється в різних нарядах на ефірах "Танців із зірками", і часто публікує у соцмережі яскраві кадри з закулісся, але в цей раз показала фото з іншого фотосесії.

На новому фото Кароль позує в спокусливому образі, на ній золотисто-блискуче плаття, яке пікантно оголило витончену спинку і підкреслило ідеальну фігуру. Волосся співачки розпущені і красиво укладені, а на її обличчі яскравий макіяж з улюбленою червоною помадою. Тіна трохи привідкрила рота і через плече дивиться в камеру. Шанувальники в захваті від нового образу зоряної красуні і засипають її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.