Цими днями для знаменитої актрис Анастасії Заворотнюк провели ще одну операцію, щоб позбутися від пухлини. Відтак, анонімний експерт прокоментував деякі деталі стосовно здоров'я "Моєї прекрасної няні", пише utro.ru.

За словами лікаря-онколог, в його є підозри, що лікування Заворотнюк до нічого хорошого не призведе.

"Щасливі випадки можливі лише при ранньому виявленні пухлини, а діагностувати її вкрай складно, ми ж не робимо МРТ так само часто, як флюорографію. Тому, як правило, знаходять пухлини вже великі, коли вони торкнулися ті ділянки мозку, які не можна чіпати - інакше настане смерть", - зазначає медик.

Анастасія Заворотнюк, фото: Instagram
Анастасія Заворотнюк, фото: Instagram

Також він із сумнівом відноситься до чуток, що лікуватимуть знаменитість за допомогою генної процедури. Адже, як сказав онколог, це вкрай складна процедура, яка застосовується рідко і не до кінця вивчена.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Коштує така процедура від 100 до 500 тис. доларів на місяць. Але не все так просто, адже ми втручаємося в природу людини на рівні генома. А це не зуб видалити. Так що розраховувати на генну терапію поки не варто, це чистий експеримент - я б сказав, "терапія відчаю", - підкреслив лікар.

Нагадаємо, онкохвору Заворотнюк та її сім'ю підтримали відомі фігуристи.